Mossos: És il·legal utilitzar un vehicle oficial per fer un acompanyament privat.

Així ho ha entès el Jutjat Contenciós Administratiu 16 de Barcelona en la Sentència de 30 d’octubre de 2014 en estimar un recurs que Requena Advocats va interposar contra la sanció de 16 dies de sou i feina i el trasllat a un altre lloc de treball amb pèrdua d’especialitat a un agent del cos de mossos d’esquadra per negar-se a realitzar un servei de caire particular amb un vehicle oficial en entendre que va desobeir una ordre.

Val a dir que en aquest assumpte el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ens va donar la raó en la impugnació de les mesures cautelars que li varen imposar en entendre que no estaven motivades.

Ara li toca a la Generalitat abonar els dies que va estar sense sou, la diferència de salari durant gairebé 3 anys, el quilometratge i els peatges.
Demolidora. La Sentència constata que hi ha hagut un abús de poder i no hi pot haver empara legal a la utilització d’un bé públic en benefici particular. A algú o alguns se’ls ha de caure la cara de vergonya (Comandaments del cos, Divisió d’Afers Interns i el Director General de la Policia)