L’Audiència provincial de Barcelona confirma una condemna de 6 mesos de presó per atemptat i lesions contra dos mossos

La Secció 6a de l’Audiència Provincial de Barcelona ha confirmat la Sentència del Jutjat Penal 26 mitjançant la qual condemnava a la Sra. G.S.S a una  pena de 6 mesos de presó i multa per sengles delictes d’atemptat a agents de l’autoritat i lesions.

Els fets es remunten al Juliol de 2017 quan la Sra. G.S.S. es trobava en un estat molt elevat d’agressivitat al mig de la rotonda de davant de la comissaria dels mossos de l’ABP de Badalona, cridant i exposant-se a un evident perill per a la seva integritat física i per a la seguretat del trànsit.

Els mossos que estaven dins de la comissaria, alertats pels crits van sortir fora i van intentar calmar a la Sra. G.S.S, però aquesta, lluny de tranquil·litzar-se, va acabar agredint una mossa i un sotsinspector de mossos. La sentència inicialment condemnatòria va ser recorreguda per l’agressora però ara l’Audiència provincial ens ha donat la raó.

Des de Requena Advocats, que anàvem com acusació particular, volem agrair la confiança dels agents en els nostres serveis

Requena Advocats