L’Ajuntament de Teià ha de readmetre un policia local que va acomiadar injustament.

La Sentència 22/2015, de 26 de gener, del Jutjat Contenciós Administratiu 2 de Barcelona, obliga a l’Ajuntament de Teià a readmetre un agent de la policia local que l’Alcalde va cessar quan era agent interí i estava participant en un procés selectiu, sense cap motiu ni justificació, i saltant-se alegrement les bases de la convocatòria.

Així ho ha entès la Magistrada, qui ha dictat una Sentència que hauria de fer sortir els colors a més d’un (sobretot a l’Alcalde que va decidir cessar-lo) i obliga a l’Ajuntament a readmetre’l, a pagar-li els mesos que ha estat cessat amb interessos, a inscriure’l al proper curs bàsic de l’ISPC, i a pagar les costes judicials.

Un altre cop ens hem trobat en què un Ajuntament acaba perdent als Jutjats un plet per culpa de la ignorància, intransigència i prepotència de certs càrrecs. El més trist de tot és que aquest seguit de despropòsits els acaba pagant el ciutadà amb els seus impostos sense que en tingui cap mena de culpa.

Felicitem doncs l’agent pel dret que se li ha reconegut i a l’Ajuntament, li donem la carbassa que es mereix, perquè ja varem avisar que la decisió no era ajustada a dret.

Albert Requena Mora

Advocat ICAB 34.143