EL GOVERN PAGARÀ A TOTS ELS FUNCIONARIS ELS 44 DIES MERITATS DE LA PAGA EXTRA DE DESEMBRE DE 2012! (3/4)

Sembla que tota aquesta epopeia està arribant a la seva fi. Aquesta tarda, el Departament de Governació ha emès un tuit en el qual la Vicepresidenta Joana Ortega es compromet a pagar els 44 dies meritats de la paga extra de desembre de 2012. Ara caldrà veure com i quan.

Al final, després d’una interpretació del Reial Decret Llei 20/2012 desafortunada (es volien estalviar diners i no només no se’ls han estalviat sinó que se n’han gastat moltíssims més i han aconseguit el cabreig monumental de centenars de milers de funcionaris), que ha comportat milers i milers de procediments judicials, cassació al Tribunal Suprem i fins i tot una Qüestió d’inconstitucionalitat al TC, sembla que el sentit comú i els més elementals principis del dret s’imposen, per fi.

Aquest és el tercer article que faig relacionat amb aquest tema i espero que sigui el darrer, (3/3).

Tot el que ha costat només en hores i hores de treball de Jutjats, d’advocats de les Administracions públiques (que cal entendre han d’estar per coses més importants), despeses de funcionaris per interposar demandes, etc…, no estaria de més que ho hagués de pagar de la seva butxaca qui va continuar insistint en no pagar aquests 44 dies que ja estaven meritats i no pas el contribuent, que no té cap culpa de la nefasta gestió dels nostres responsables polítics.