El delicte d’atemptat no ha quedat impune, el Jutjat Penal 24 ordena ingrés a presó.

El dia 20 de novembre de 2014, el Jutjat Penal 27 de Barcelona va condemnar un veí de Molins de Rei a 1 any i 3 mesos de presó per un delicte de violència en l’àmbit de la llar, un delicte d’atemptat a agents de l’autoritat i a una indemnització per 4 faltes de lesions.

Els agents, varen rebre una trucada d’un ciutadà que manifestava que un senyor estava agredint una dona, la seva mare, arrossegant-la pels cabells a la via pública. En arribar el lloc, els agents es varen trobar una persona molt agressiva que va oposar forta resistència a la detenció, cosa que va acabar amb quatre agents de la policia local amb ferides lleus.
La Sentència, dictada “in voce” en el mateix acte del judici oral va esdevenir  ferma  en aquell moment.

En fase executòria de dita Sentència, el Jutjat penal 24 de Barcelona, no ha considerat convenient  suspendre-li la pena al·legant causes de perillositat criminal i ordena el seu ingrés a presó, tot i que la condemna era inferior a 2 anys i no tenia altres penes suspeses.

Un altre cop volem agrair la confiança que han dipositat els agents en el bufet Requena Advocats i també volem reconèixer els mèrits dels ciutadans anònims que varen voler testificar en aquest procediment. 

I per aquest cop no, no tenim la sensació d’impunitat sabent  que haurà de complir la condemna en un centre penitenciari.

Albert Requena Mora,

Advocat ICAB 34.143