Condemnat a 1 any de presó per resistència i lesions a 2 mossos de Santa Coloma de Gramenet

El Jutjat Penal 3 de Barcelona, per Sentència 12/2015, de 22 de gener, ha condemnat al Sr. J.M.R a 1 any de presó i altres penes accessòries, a pagar indemnització pels danys ocasioats (un d’ells va estar 109 dies de baixa laboral)  i a les costes del procediment.

Els fets es remunten al 6 de juny de 2012, a Santa Coloma de Gramenet, quan  la mare del penat va requerir els mossos de ,l’ABP de Santa Coloma perquè el seu fill estava agredint i amenaçant al seu pare d’avançada edat, a la porta de casa seva. El tema era força greu, per la violència i insults emprats contra els propis progenitors, però és que a més a més, el Sr. J.M.R ja tenia una ordre judicial de no apropament per fets similars succeïts anteriorment.

El dia del judici els pares de l’imputat no es van presentar a la vista, per la qual cosa, no han quedat acreditades les agressions i amenaces als progenitors, a la vegada que tampoc es va acreditar que l’agressor sabés que tenia en vigor una ordre d’allunyament, la qual era recent quan van ocórrer els fets.

No obstant, en el procediment d’executòria de la Sentència, caldrà analitzar els antecedents penals per aplicar la suspensió de la pena de presó o en el seu cas decretar el seu internament penitenciari. Veurem què passa. El nostre posicionament al respecte és clar i rotund.

Albert Requena Mora

Advocat 34.143 i mosso d’esquadra en excedència 34.143

0 comentaris

Deixa el teu comentari

Voleu unir-vos a la discussió?
No dubteu a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada