Condemna a un any de presó per atemptat i lesions

19.01.2015: El Jutjat penal 3 de Barcelona ha dictat Sentència condemnatòria a un veí de Santa Coloma de Gramenet a 1 any de presó per atemptat i lesions a dos mossos, a banda de la responsabilitat civil a la qual haurà de fer front, derivada de 109 dies de baixa d’un dels agents.

Dóna la casualitat que l’actuació s’iniciava per un trencament de condemna sobre l’ordre d’allunyament als propis pares que vivien atemorits del fill. Els pares no s’han presentat al judici i no se l’ha pogut condemnar per aquest delicte.

La persona condemnada s’ha disculpat davant els agents i s’ha mostrat educat i correcte en tot moment No podem  dir el mateix de la lletrada que l’assistia, M.B.J., la qual ha tingut un comportament indigne de la professió, que arribava a perjudicar el seu defensat atès que no deixava de criticar el cos de mossos, sense cap mena de fonament i sense tenir cap sentit,  fent avergonyir fins i tot el seu client pel llenguatge barroer i fora de lloc que emprava.

Probablement alguns advocats hagin de fer una profunda reflexió sobre les maneres, el respecte i la deontologia professional, perquè si ja perdem fins i tot això, no sé on anirem a parar.

Barcelona, a 19 de gener de 2015

Albert Requena Mora

Advocat 34.143 ICAB