Condemna a 9 anys de presó i una indemnització de 530.000€ per l’agressor de 4 mossos a Moià

L’Audiència Provincial de Barcelona, mitjançant la Sentència 407/2022, condemna a A.E.S a 9 anys de presó, 9 anys d’internament psiquiàtric per intent d’homicidi 4 mossos a Moià el 18 de juliol de 2020 i a pagar quantioses indemnitzacions. L’agressor, amb greus problemes psiquiàtrics, va atacar deliberadament els agents del cos de mossos d’esquadra amb una katana  causant-los  ferides greus.

Un dels agents ferits, va confiar en el despatx Requena& Mazzoni advocats i la directora del despatx, Valentina Mazzoni, va portar la direcció tècnica i representació com acusació particular de l’agent i va poder aconseguir, mitjançant una sentència de conformitat entre totes les parts, una indemnització de 148.000 per les lesions que va patir als braços. Per al cas que l’agressor es declari insolvent, haurà de ser la Generalitat de Catalunya qui haurà de fer-se càrrec d’aquestes indemnitzacions.

Si bé mai haurien de succeir casos com aquests, podem estar almenys satisfets de la sentència perquè  el patiment del nostre representat  podrà veure’s recompensat si més no econòmicament.

Vull agrair especialment l’esforç i la dedicació de tot l’equip que forma Requena&Mazzoni advocats

Valentina Mazzoni

Sòcia-directora Requena&Mazzoni advocats