Absolts dos mossos per lesions i imposició de costes per al denunciant

El Jutjat d’Instrucció 5 d’Igualada mitjançant la Sentència 91/2019, ha absolt dos membres del cos de mossos d’esquadra i ha imposat les costes del procediment al denunciant per temeritat i mala fe.

Arran d’una denúncia mancada de tota lògica i sentit comú per part de M.K. dos mossos s’han vist sotmesos a un periple judicial que ha durat més de 3 anys, amb declaracions, diligències d’investigació i apel·lacions a l’Audiència Provincial de Barcelona, fins que finalment es va transformar el procediment en un judici de delictes lleus per lesions.

I finalment el dia del judici el denunciant no es presenta, tot i que sí que es va presentar el seu advocat que actuava com acusació particular, el qual va seguir mantenint l’acusació. Tot i que no estava el denunciant, atès que sí que ho estava el seu advocat el qual el representava, el judici es va celebrar en els termes que estableix la LECr, fins que s’ha dictat Sentència i la Jutgessa va entendre que el denunciant havia actuat amb temeritat i mala fe contra els funcionaris públics.

Aquest cop, la denúncia sense fonaments contra els mossos no  sortirà gratis.

Albert Requena Mora

Soci-director Requena Advocats