Absolt a Terrassa un mosso d’esquadra acusat d’un delicte de lesions

El Jutjat d’Instrucció 1 de Terrassa, per Sentència 2/2016, ha absolt un mosso d’esquadra acusat d’un delicte de lesions, per un incident quan es trobava fora de servei. Els fets es remunten a finals del mes d’octubre de 2015, quan un comercial (que es feia passar per treballador de ENDESA) va intentar entrar a l’interior de la porteria del seu domicili i ell li ho va  impedir, atès que amb els veïns es va acordar no deixar entrar comercials, perquè varen ser víctimes d’una estafa feia poc temps.

El comercial, lluny de demanar disculpes i anar-se’n, va intentar accedir per la força, s’hi va enfrontar, el va insultar, i el més greu de tot, una vegada va saber que era mosso d’esquadra, va simular haver patit una agressió, va avisar la policia local per presentar una denuncia i va anar a l’Hospital a fer-se una revisió mèdica.

En el judici oral, el denunciant no només va demostrar mala educació vers la jutgessa, qui li va haver de cridar l’atenció, sinó que a més va entrar en diverses i reiterades contradiccions en el seu relat dels fets, els quals arribaven a ser inversemblants i incoherents.

A la vista de com va esdevenir el judici, el Ministeri Fiscal va acabar demanant la lliure absolució de l’acusat, i es va dictar Sentència en poques hores.

Personalment vull agrair la confiança del client en la nostra defensa, i felicitar-lo també per l’absolució, atès que tot i que finalment no ha acabat en res, no resulta gens agradable que t’imputin un delicte que no has comès i veure’t a la banqueta com acusat d’un delicte. Una vegada més hem aconseguit que es fes justícia davant una acusació falsa impulsada per motius espuris o de venjança vers el col·lectiu policial.

 

Albert Requena Mora

Advocat 34143 ICAB i mosso d’esquadra en excedència 5700.

0 comentaris

Deixa el teu comentari

Voleu unir-vos a la discussió?
No dubteu a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.